Depressie -Eenzaamheid

Een van de naarste trucks die depressie met jouw geest speelt is het afstoten van mensen. Soms bewust, meestal zonder dat ik het in de gaten heb.

In de loop der jaren ben ik op die wijze heel wat vrienden kwijtgeraakt, sommigen na aan het hart, sommigen die meer perifeer in omgeving waren.

Nu woon ik in een ander deel van Nederland dan waar ik opgegroeid ben. Niet dat dat veel uitmaakt, maar een beetje wel. Bij de ‘scheiding’ van mijn ex, kreeg zij de vrienden toegewezen. Nu heb ik in de afgelopen vijf jaar wel wat mensen ontmoet, maar niet iemand die ik als vriend zou benoemen. (Bovendien heb ik er in de afgelopen winter weer veel weggejaagd).

Ik zit dus heel alleen te zijn en wat erger is ook heel eenzaam. Dates waren voor mij niet haalbaar, iets met geld en de WSNP en zo. Dus ik ga mij langzaam op het date circuit gooien.

Geef een reactie