Het moment

Soms moet men iets doen. Iets waar een risico aanhangt. Maar ook waar iets moois uit kan voorkomen (as if)

Zoiets moet men doen op ‘het moment’. Het moment dat goed voelt. Het moment waarop men voelt ‘als ik het nu doe, gebeuren er geen rampen’. Het moment waarop men voelt ‘ik kan de hele wereld aan’. Dat moment.

Ik had zo een moment. Het was een groots moment, zon op een grauwe dag, stoplichten die natuurlijk mij doorlieten. De makke aansteker die het doet zonder morren.

Waar de hele theorie op mank gaat, is dat als ‘het moment’ er is en er is medewerking van anderen voor nodig, dat die anderen dan ook zo een moment moeten hebben. Synchroniciteit is van ongeëvenaarde importantie.

Daar moet ik nog aan werken, aan die synchroniciteit.


Deze post bevat material waar ik niet de auteursrechten van bezit. Derhalve is deze post niet door derden te gebruiken

 

Geef een reactie