25 september 2013

Het is vandaag precies een jaar geleden dat ik bij thuiskomst werd aangevallen. In dat jaar is er veel gebeurd.

Mijn ex heeft de scheiding gestart. Ik ben door een diepe depressie gegaan. Maar het vreemdste van alles is dat, oh ironie, twee van de drie betrokkenen zijn overleden. De ironie van dat gegeven, men was van plan mij te vermoorden, is dat ik dus nog leef, en de dader en samenzweerder zijn overleden.
Karma sure can be a bitch

1 reactie

  1. Waar jij doorheen hebt moeten gaan is zo bizar, dat ik geen idee heb hoe me goed in te kunnen leven in wat jij zult voelen, zult doormaken… dat gaat ver boven elke menselijke gedachten. Maar wat ben ik blij dat je er nog bent! Als er ook maar iets is dat ik zou kunnen doen om je te steunen weet je me te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *