Eenvoud

Ken jij dat, dat jij een probleem hebt, dat jij dat probleem analyseert, en dat jij met een briljante oplossing komt. Vervolgens steek jij tijd en energie in het implementeren van de oplossing, en let wel het probleem blijft al die tijd bestaan, en dan na dagen zwoegen, denken, schrijven, herschrijven, peukje roken, nog een kop koffie, blijkt dat het probleem weggenomen kan worden door een eenvoudige ingreep?

Dat is mij dus zojuist overkomen. Een beveiligingsprobleem met mijn blog, heeft mij een creatieve, en zeer afdoende, oplossing laten bedenken. Grof geweld, dat wel, maar in het grof geweld zat ook het beveiligingen probleem, maar het werkt.

Natuurlijk ben ik stiekem benieuwd of ik nou zo dom ben, of dat de wereld zo slim is, dus ging ik eens met behulp van zoekmachines op zoek naar mijn oplossing. Alleen om te ontdekken, dat het probleem eenvoudig opgelost kan worden.

Gelukkig levert mijn oplossing nog wel preventie voor de volgende aanval op mijn blog. Dat dan weer wel.

Geef een reactie