Entree in De Punt

Zondag hebben de baasjes mij meegevoerd naar de Entree in Yde, of De Punt. een combinatie van een prullaria winkel en koffiebar.

Omdat het binnen nogal vol is, het heeft de ambiance van de winkel van Malle Pietje uit Swiebertje, mocht ik niet naar binnen. Maar op het terras is het aangenaam toeven. Grote tafels -die te koop zijn- bieden voldoende schaduw.

De bediening is goed. Je moet eerst binnen bestellen, maar dan komt er wel iets lekkers, joh. De koffie koekjes zijn heerlijk. Zo lekker dat ik er eigenlijk een wou bewaren, maar de baasjes raakten daarvan in de war; die dachten dat ik het koekje niet lekker vond. Dus heb ik het maar gauw opgegeten.

De muffins, heerlijke chocolade muffins, mocht ik eigenlijk niet proeven; er zit chocolade in. Stiekem toch een stukje geproefd, en lekker man.

Het water is ook goed, en werd snel gebracht. In een goede zware hondenbak.

Deze koffietent verdient 5 van 5 waggies!

One WaggyOne WaggyOne WaggyOne WaggyOne Waggy

1 reactie

  1. Wat een leuk en lief bericht over ons bedrijf.
    Als je weer een keertje langs komt dan geef ik je wat meer koekjes haha.

    Vrg Entree

Geef een reactie