De Gouden Leeuw te Zuidlaren

Vandaag weer een van mijn geweldige reviews van een horeca aangelegenheid. Wij zochten het vandaag iets verder van huis, namelijk in Zuidlaren Drenthe. Voor de hondjes met wat minder richtingsgevoel, Zuidlaren licht in Noord Drenthe, tegen de grens met Groningen aan.

Zuidlaren is best een aardig dorp, waar het op het eerste gezicht, goed toeven lijkt. Aan de Markt, ligt de Brink Oostzijde, ja dat Zuidlaren is groot. En daar is gevestigd, Restaurant De Gouden Leeuw. Dat is een naam die veel voorkomt in de horeca wereld, en die doet vermoeden dat het een excellent etablissement is. Nadat ik mij had gevleid aan de stoelpoot van een van mijn baasjes, op een terras wat in de zon gelegen is, viel mij op dat het terras wat smal was.

Nadat de serveerster drie keer was langsgelopen, kon er eindelijk water voor mij besteld worden. Anders dan ik hoopte, werd dit pas na de drankjes voor mijn baasjes gebracht. Het water was niet echt koud, alweer een tegenvaller. Wel was het redelijk te drinken, ik hoefde maar twee aansporingen te hebben om te gaan drinken. En ik was dorstig ook nog. Het hield eigenlijk niet over. Aan de positieve kant is dan weer dat er wel een speciale hondendrinkbak is.

Nadat de baasjes hun drinken ophadden, en ik moet zeggen de koekjes waren niet slecht, werd eindelijk de wafel gebracht die zij besteld hadden. Wel eerst op de verkeerde tafel, en de meneer van de verkeerde tafel moest eerst klagen, voordat de wafel met kersen bij ons werd gebracht. Dat hadden zij eigenlijk net zo goed kunnen laten. De slagroom was goed, maar daar is alles wat goed was, mee benoemd. De kersen heb ik niet eens geprobeerd, en de wafel was net drie dagen oud kranten papier.

Al met al, leuk gelegen, middelmatige bediening en slecht voer. Een waggy, van de vijf, want ik ben ook de beroerdste niet.

One Waggy

Geef een reactie