U heeft post

Tot mijn niet geringe verbazing, kreeg ik naar aanleiding van mijn bericht van zaterdag een mailtje. Verbazingwekkend, want ik laat toch met opzet de mogelijkheid tot reageren open. Verbazingwekkend ook vanwege de inhoud van het mailtje, dat in het beste geval geschreven is door een verdwaalde geest.
Laat ik kort zijn. Ik schrijf hier zaken, sommige waar, sommige gebaseerd op waarheid, sommige geheel ontsproten aan mijn fantasie. Het betreffende bericht, gaat niet over iemand in het bijzonder, maar meer over reacties op mijn ziekte in het algemeen, en hoe de perceptie van anderen verandert als bekend wordt dat ik ziek ben.
Mensen die mij redelijk tot goed kennen, storen zich er in het algemeen niet aan, maar sommige mensen weten het tot in finesses uit te melken, om maar niet over hun eigen verantwoordelijkheid hoeven na te denken.
Het betreffende bericht, gaat in ieder geval niet over een, of meer, van mijn vaste bezoekers, maar in retrospect wel over degeen die het betreffende mailtje schreef.
Ene prettige dag verder.

Geef een reactie