Het begint zo simpel

Om diverse redenen, welke hier niet ter zake doende zijn, is een kleine wijziging in de presentatie van mijn blog gewenst. Een redelijk triviale operatie, die in de eerste schatting snel klaar zou zijn. Zelfs met mijn, op het moment van aanvang van de operatie, relatief geringe kennis van WordPress.
Eerlijk is eerlijk, het is inderdaad een triviale wijziging, die succesvol is uitgevoerd. Het vervelende is dat eigenlijk het triviale deel, slechts het begin is. Wat onvolkomenheden, in alle bronsoorten -CSS, PHP EN HTML, die eigenlijk niet mooi zijn. Niet storend, maar esthetisch niet goed. En dan, als de renovatie goed en wel onderweg is, blijkt de code ook nog eens alle regels te overtreden, die de WordPress ontwikkelaars stellen. Regels, het moet gezegd worden, die zij niet zomaar hanteren.
Kortom, als iemand ooit nog vraagt wat de oorzaak is dat projecten overschrijdingen kennen in tijd, en dus geld, kan ik een fraai voorbeeld verhalen.

Geef een reactie