Vergaderen

Het is mijn vaste overtuiging, dat ‘s-nachts alle katten uit de omgeving vergaderen.

Zo ook alhier. Terwijl ik net over de weg reed, kwam ik wat katten tegen, die op hun dooie gemak zaten te vergaderen op de weg. Met de gepaste traagheid die bij vergaderen hoort, verwijderden de katten zich van de weg. Een dikke rooie kater, die ooit ‘Senior’ als naam gekregen had, samen met een kat die wel iets weg had van de al jaren vermiste ‘Lily’.

Wat echter zorgwekkend was, was de kat die even verderop een vergadering in zijn of haar eentje hield. Die leek wel erg op deze:

Nouschka

Ik hoop dat zij het niet is, maar de gelijkenis, ook in gedrag, was wel treffend.

2 reacties

  1. Nee, deze is het niet gelukkig. Heb even foto vergeleken.
    Kon foto niet vanaf IPad versturen, toen kreeg ik een aanmaning dat ik ‘hacker’ zou zijn. Wilde alleen foto naar mezelf sturen.
    Groetjes, Lex

Geef een reactie