Met voorbedachte rade

25 september. Ik kwam thuis, na een dag op het werk. Op het moment dat ik mijn huis binnen kom, je weet wel de plaats waar ik woon, waar ik mij veilig voel, komt de zoon van mijn ex partner uit een kamer, spuit iets in mijn gezicht, en slaat mij met een hamer op mijn hoofd. Het spul uit de spuitbus, ik geloof dat hij hoopte dt er pepperspray in zou zitten, werkte niet. De hamer wel. Hij bleef mij trappen, en met de hamer slaan, terwijl hij mij duidelijk maakte dat hij mij zou vermoorden.

Achter hem stond mijn ex, doodkalm een shaggie te draaien, en stak die op.

Door een stom toeval kon ik ontsnappen. I vluchtte, rende letterlijk voor mijn leven. Ik viel, en hij begon weer te trappen. Een buurman kwam kijken wat er gebeurde,en de zoon van mijn ex stopte met trappen. Hij schreeuwde naar zijn moeder, nu kan je de ambulance bellen. Tegen mij zei hij, dat mocht ik aangeifte doen. hij mij alsnog af zou maken.

De mishandeling deed pijn, de opstelling van mijn ex, niks doen, rustig laten gebeuren, was ongelooflijk.

1 reactie

Geef een reactie