Drama koningin

Zij kijkt wat dromerig voor zich uit. De vraag wat zij moet doen houdt haar bezig. Het lijkt alsof alles wat zij doet, niet het effect heeft wat zij wil bereiken. Is het dan toch teveel gevraagd om aandacht te krijgen?

Haar verhalen worden steeds exotischer, en haar gedrag steeds meer apart. Natuurlijk, er zijn mensen die haar onvoorwaardelijk aandacht geven, maar dat is niet leuk, en het is zeker niet de aandacht zie zij wil of nodig heeft.

Eigenlijk heeft zij alles al eens geprobeerd. Tijd voor rigoureuzere acties.

Zij weet het, iedereen vindt haar obsessie met poppen wat apart, als zij het voorzichtig formuleert. Goede vrienden maken zich zorgen omdat zij sinds kort een babykamer heeft voor haar poppen. Langzaam vormt er een idee. Heel langzaam.

Dagen later belt zij. Het fatale telefoongesprek. Nu moeten zij haar wel serieus nemen.

En serieus werd zij genomen. De post natale zorg afdeling ging op slot, de politie ging op pad.

Nu zit zij hier, de dames en heren in hun zwarte jurk, met wit befje, zijn indrukwekkend. En zij, zij heeft alleen hulp nofig.

Geef een reactie