Wegens overcompleet aangeboden.

Omdat er toch al ruim genoeg zelfverklaarde islamofoben in Nederland rondlopen, moet ik tot mijn grote spijt Geert Wilders in de verkoop gooien.
Geert is in het algemeen gebruikersvriendelijk, mits de gebruiker uit een respectabel Europees land komt en niet de islam als levensovertuiging heeft. Geert is nu in de aanbieding, geheel met door de belastingbetaler betaalde persoonlijke beveiliging als niet optionele accessoire, voor een fractie van zijn originele waarde. Feitelijk is zijn handelswaarde ernstig gekelderd, sinds hij in de voetsporen van de grote cinematograaf Dick Visser is gestapt.
Hoewel het op het eerste gezicht niet helder is, heeft Geert een dubbele loyaliteit. Eerst aan de Heilige Pedo, uhm Papa, ook wel Paus genoemd, daarna, als hij het in zijn drukke agenda van schofferen, ridiculiseren en in het algemeen het uitkramen van reactionaire volksverlakkerij kan passen, aan Nederland. Al is dat laatste niet helemaal duidelijk, Geert heeft zich onlangs op de weg van meineed begeven, door zijn eed van trouw aan de Grondwet en de Koningin te breken.
Helaas is Geert niet van zuiver Judeo-Christelijk bloed, hij heeft het verfoeilijke Indonesiche Islamboed ook door zijn aderen stromen.
Geert komt garantie tot aan de betaling.

Kopers uit dubieuze landen, Polen, Roemenië, Bosnië, Hongarije (met uitzondering van directe familie van zijn echtgenote) hoeven niet te reageren. Wij willen Geert graag aan een goed baasje kwijt.

Eventueel is Geert gratis te leveren bij aankoop van Rita Verdonk, of Ayaan Hirshi Ali.

Reageren graag via de mail link op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *