Oscar

Het is zomer, dus nog niet aan de orde, maar toch wil uw chroniqueur het hebben over een typische midwinter gewoonte; het benoemen van de beste liedjes ooit. Het zal de internetkijkkindertjes wellicht opvallen dat uw chroniqueur met muziek bezig lijkt te zijn, en dat is ook zo.

Goed, het beste liedje ooit. Af en toe vinden wij in Nederland dat Boudewijn de Groot met Avond voor deze titel in aanmerking komt, of Led Zeppelin met Stairway to Heaven, misschien zelf Deep Purple met Child in Time, een enkel jaar zelfs The Eagles met Hotel California en heel vaak Queen met Bohemian Rhapsody. Stuk voor stuk prachtige nummers, allemaal goed afgeproduceerd en knap in het gehoor liggend, al is het verbazingwekkend dat Bohemian Rhapsody het zo goed doet, maar dat is een kwestie van smaak.

Vorige week was er een poes in Providence/Paradise? in Rhode Island in het nieuws. Deze feline heeft een wat opmerkelijke gave, hij kan bij mensen in het verpleeghuis waar hij woontœ

Geef een reactie