Het aanbod

Zoals de vaste kern van internetkijkkindertjes weet, voel ik een sterke binding met hen. Ook met de minder frequent langskomende interetleeskindjes heb ik een band, maar die is toch minder sterk. Sommige internetkijkkindjes komen zelfs meerdere malen per dag. Groot moet hun teleurstelling dan ook zijn, als blijkt dat ik mij niet aan de condities van het impliciete contract hou. Er staat niet zo vaak een nieuw stukje op mijn blog. Groot zal dan ook voor sommigen de frustratie zijn, dat het slechts een moreel contract betreft. Nimmer is afgesproken dat er dagelijks, of zelfs tweemaal daags, een nieuw logje verschijnt, terwijl zij mij toch nagelvast aan zo een afspraak, zelfs als die niet bestaat, zouden willen houden.
Er is echter hoop. Grote hoop.
Uw chroniqueur is benaderd om voor een groter weblog te schrijven. Natuurlijk past er gepaste bescheidenheid bij zo een aanbod. Immers in het Nederlandse taalgebeid loopt al één schrijver rond met een geweldig ego, en ik denk dat Harry M. niet op mijn concurrentie op ego gebeid zit te wachten. Toch heb ik, na een grote innerlijke strijd, besloten op het aanbod in te gaan. Natuurlijk betekent dit niet dat ik hier niet meer zal schrijven, weest gerust, ook u daar in de veenkoloniën, uw gewetensvolle chroniqueur zal hier verslag blijven doen. Verslag van de politiek, verslag van de blogwereld, verslag van zijn eigen leven en zelfs verslag van het Haagse, alleen zal inhoud verdeeld worden, niet gedeeld dat is goedkoop, met een ander blog.
Om een goed verloop van de onderhandelingen -wat meer impliceert dan het in werkelijkheid is- niet in de weg te staan, en om geen onnodige verwachtingen te wekken, zal ik nu nog niet schrijven waar het om gaat, maar blijf lezen, het antwoord komt van zelf

Geef een reactie