Nog niet verdampt

Het zal het oplettende internetkijkkindje niet ontgaan zijn dat de bijdragen van mijn hand aan de wereld van blogguurders abominabel weinig is geweest in de jongste periode.
Er is daar een scala van oorzaken voor aan te wijzen, die in korte vorm tot twee zaken is terug te brengen.
De eerste is dat ik gebruik maak van computers met een echt OS, geen windhoos dus. De nieuwe aansluitingen tussen levende personen en de weblog, ook wel interface genaamd, werken niet lekker met de, door de zachte zaken maker geleverde, browser. Aangezien ik graag gebruik maak van de geleverde gereedschappen, en de bedoelde browser door mij als standaard is ingesteld, komt het niet snel naar voren om dan maar een stukje te schrijven.
De tweede oorzaak is dieper en complexer. Het zal de trouwe internetkijkindertjes natuurlijk zijn opgevallen dat uw chroniqueur graag zaken op de hak neemt. Of deze nu uit de actualiteit komen, of uit de directe dagelijkse ervaringen van uw chroniqueur.
Nu leidt dit tot een groot misverstand. Het gegeven dat ik zaken op de hak neem, houdt niet in dat ik de betrokken personen ook op de hak neem. Slechts het publieke actuele deel van hun functioneren wordt beschreven. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat ik geen problemen heb met de persoon Geert Wilders, slechts met de publieke persoonlijkheid Geert W.
Gelet op allerlei ontwikkelingen in de samenleving, en in weblog land in het bijzonder, heeft dit gemaakt dat ik toch terughoudender wordt in de logjes. En dat vind ik weer een slechte ontwikkeling.

Beterschap wordt, wederom, beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *