Bezoek

Tot de niet geringe verbazing van uw chroniqueur, is er -zij het ongewenst- bezoek geweest op het computerpark ten huize van ons. Nu heeft dat bezoek redelijke catastrofale gevolgen gehad. Zo is de gehele website met al haar ondersteuning gewist geweest.

‘Och, hemeltjelief’, denkt het empathische internetkijkkindje nu, ‘een heuse gehackte computer’. Welnu, hierin heeft het empatische internetkijkkindje gelijk, een heuse inbraak op een geautomatiseerd systeem, met het, ongeauthoriseerd, veranderen van gegevens. Jawel, zelfs een heus strafbaar feit.

Gelukkig is de kwaadaardige geest in deze bekend, de geest een dorpje verderop zeg maar, dus zal het bevoegd gezag daar eventueel de nodige stappen ondernemen.

Ik hoop wel dat de geest een bevrediging heeft gekregen van de bespiedende neigingen, en nu er een prachtig scenario bij weet te verzinnen.

Ik ga slaapjes doen.

Geef een reactie