Blond

Voor de internetkijkindertjes die hun haar blonderen met waterstofperoxide moet het gedrag van de schijnbare volksvertegenwoordiger ‘Geert W.’ een waarschuwing zijn; waterstofperoxide verweekt de hersenen en tast het denkvermogen, indien aanwezig, ernstig aan.
Wat is er aan de hand dat deze waarschuwing de wereld in moet?

Welnu, genoemd individu -verder aan te duiden als Geert- heeft een plan geopperd. Schrap, of wijzig Artikel 1 van de grondwet. Dit heeft, aldus Geert, het voordeel dat men Islamieten, door Geert halsstarrig fout aangeduid met Mohammedanen, minder rechten kan geven dan niet Islamieten. Ik zal de internetkijkindertjes niet vermoeien met de moderne geschiedenis, maar de wetten van N. komen direct op in mijn denkraam. Geert wil dit omdat de Nederlandse cultuur geschoold zou zijn op de Judeo-Christelijke-Humanistische traditie. Vreemd genoeg is het Humanisme een wereldbeeld wat zijn oorsprong vindt in India, bij de Hindoes, en via Aribica, heden ten dage beter bekend als Saudi-Arabië, en de Arabische filosofen haar weg vond naar Nederland. Rotterdam om precies te zijn. Grappig genoeg is de eerste Humanist uit een Christelijk land, Erasmus, hetzelfde Christelijke land eerst uitgejaagd vanwege de Humanistich-Moorse ideeën. Pas nadat Erasmus professor in Zwitserland is geworden, hebben wij Nederlanders hem op waarde weten te schatten.

Ironisch genoeg doet Geert nu een beroep op de, door de Islamieten in West-Europa geïntroduceerde, Humanistische traditie, om, geheel in strijd met die traditie, een geloofsgroep tot tweederangsburgers te maken.

Laat ik Geert maar helpen en nog wat artikelen voordragen voor verwijdering uit de grondwet.
Artikel 3. Slechts zij met een door Geert persoonlijk overhandigd predikaat mogen verkozen worden.
Artikel 4. Slechts zij met een door Geert persoonlijk overhandigd predikaat mogen kiezen.
Artikel 7. Slechts zij met een door Geert persoonlijk overhandigd predikaat mogen nog hun mening geven.
Artikel 54 lid 1, lid 2, eigenlijk het hele Artikel. Beter het hele hoofdstuk 3

Kortom, laat Geert de hele grondwet maar afschaffen.

Ik heb een beter plan. Ooit in mijn jonge jaren heb ik het plan ter opdeling van de Rijksgebiedsdelen ter bevordering van de algehele staat van het Rijk Der Nederlanden, geopperd.
Het plan voorzag in de volgende, rigoureuze, maatregelen.
Laat Groningen, Friesland en Drenthe zich afscheiden, en bij de Scandinavische staten aansluiten. Dit wel onder betaling van de huidige en toekomstige aardgasbaten natuurlijk.
In het kader van de Europese eenwording voegen wij Overijssel, Flevoland en Gelderland als een Bundesländer aan Duitsland toe.
Schuif Limburg -hé Geert-, Noord-Brabant en Zeeland toe aan het Groot Vlaamsch Rijk, onder leiding van Prins Filip.
Zet een groot hek om Den Haag, en schuif geheel Den Haag de Noordzee in.
Verkoop, voor een lief bedrag de Nederlandse Antillen aan Cuba.
Met wat overblijft scheiden wij ons af van Europa en worden de 52e staat van de Verenigde Staten van Noord-Amerika.
Toen werd er om gelachen, nu zie ik het er, vreemd genoeg, nog van komen ook.

Voor de blonde internetkijkindertjes, Geert laat zijn haar blonderen.

Geef een reactie