Een hansworstje

Op over.web-log.nl speelt een discussie over de gepastheid van de klachten over een gratis dienst. Hierbij is iemand, die overigens ernstig de merknaam van HEMA misbruikt, gevallen over een opmerking mijnerzijds qua bijzondere bijstand. Voor de voorliggende zaken verwijs ik graag naar over.web-log.nl

Beste hansworst:
Als uitkeringsontvangende heb ik het even gevraagd. Nee het is niet kwetsend. De opmerking om mishandeling gelijk te stellen aan opvoeden laat ik passeren, maar ik hoop van ganser harte dat jij niet kinderen ‘opvoedt’. Ik verzeker je, de nummers van de betreffende instanties zijn slechts een knop verwijderd van bellen.
De adverteerders betalen, en ja dat nemen zij uiteindelijk weg bij de consument, net als jij. Uiteindelijk betalen de consumenten, ook uitkeringstrekkers, de ondernemers. Een beetje respect daarvoor zou sieren. Het valt mij bijzonder tegen dat ondernemers deze kleinigheid altijd over het hoofd zien. Zeker beroepsmatige kortzichtigheid.
Overigens is bijzondere bijstand niet alleen voor uitkeringsontvangers, het valt mij op dat jij dat niet weet.

Geef een reactie