Wondertje

Net nu ik de hoop heb opgegeven dat het met de politiekbedrijfskindertjes, en met de kabinetsbeleidkindertjes in het bijzonder, echt helemaal niets gaat worden, doet een minister van CDA huize, g*betert, een opmerkelijke uitspraak in een Arabische krant. Ik ken de uitspraak alleen van zien lezen, dus ik kan niet naar eer en geweten de uitspraak herhalen, maar de kern heeft mijn grote sympathie.

Volgens minister Agnes van Aardenne moet men bij vrijheid ook verantwoordelijkheid nemen. Alleen al door deze uitspraak in een Arabische krant te doen, getuigt van het bezit van meer scrotum dan de rest van het kabinet bij elkaar, inclusief Rita V. en die heeft een scrotum, en ik kan het CDA beloven dat als zij J.P. Potter eruit flikkeren, en Agnes voordragen als premier, zij op mijn warme sympathie kunnen rekenen.

Voor wat betreft de heer K. van de PvdA, na jaren op mijn steun te hebben kunnen rekenen, een steun welke al begon te wankelen bij het Afganistan debat, is hij, en zijn superieur Woutertje B., mij nu echt kwijt. Een verstandig en terecht geluid moet gesteund worden, en niet afgebrand. Als men geen eigen verantwoordelijkheid kan opbrengen bij het uiten van de eigen mening, dan verspeelt men het recht op die vrijheid.

Geef een reactie