Eekhoorntjes

Op FOK kwam ik het volgende bericht tegen:

quote FOK:
Bevroren eekhoorns, vinnige wespen en blokkerende aardappels zijn een greep uit de verklaringen bij verzekeringsclaims van verkeersongelukken. Verzekeraar Norwich Union zegt dat de lijst met bizarre claims wordt gedomineerd door vreemde ongelukken waar dieren bij betrokken zijn, direct gevolgd door ongelukken met eten.

Een automobilist beweerde dat een bevroren eekhoorn op zijn auto was gevallen waardoor zijn voorruit barstte. Een ander gaf een stekende wesp de schuld van het feit dat hij plotseling optrok en zo een voorligger ramde. Ook zou iemand niet hebben kunnen stoppen doordat er een aardappel onder zijn rempedaal vastzat.

“Hoewel we een hoop vreemde dingen zien, verbaasde het ons bij hoeveel ongelukken er dieren en etenswaren betrokken zijn”, aldus een woordvoerster van Norwich Union. “Eén ding viel me vooral op. Toen een automobilist langs een rotonde reed, vloog één van zijn deuren open waar een bevroren kebab uitvloog die een passerende wagen raakte en beschadigde.”

Alle claims waren volgens de woordvoerster legitiem en uitbetaald.

Nu weet ik mensen die hier iets van zzouden kunnen opsteken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *