Elders

Het is druk ten huize van GekkeJasper en aanhang. Dit verklaart waarom de internetkijkindertjes enig geduld hebben moeten opbrengen om een nieuw logje van het toetsenbord van GekkeJasper te kunnen lezen. Bij deze.

Naast allerlei ingewikkelde beslommeringen waar ik de internetkijkindertjes niet mee zal lastig vallen, zijn wij ook druk met het schrijven, en lezen, van nogal ingewikkelde stukken. Het is nogal belangrijk dat die stukken ook nog goed geschreven zijn, zowel in stijl -tenminste één papierleeskindje heeft geklaagd over de stijl- als in inhoud. Om van de vorm -hetzelfde papierleeskindje had ook nog klachten over vermeende ommissies en de vorm- nog maar te zwijgen. Het betreft dan ook stukken met een groot belang; zij moeten immers ons gelijk in een geschil, wat door de tegenpartij aan de rechter is voorgelegd, aantonen. Nu is dit weblog niet de plaats om over zo een serieuze zaak te schrijven, dat doen wij hier.

En verder gewoon druk, druk, druk. Ik heb zelfs al enige tijd niet meer over Bianca kunnen schrijven, maar weest gerust, ook daar komt weer tijd voor.

Geef een reactie