C?DA

Denk je alles gehad te hebben, alle uitspraken gehoord te hebben en te hopen dat de politieke idiotie rond het alsmaar inkrimpen van de Burgerlijke Vrijheden een beetje gedaald is, komt de tweede kamerfractie van het Christen? Democratisch Appel met een rapport. Natuurlijk duurde het opstellen van het rapport een eeuwigheid, de in het C?DA verenigde groeperingen zijn al 2000 jaar, en een groot deel daarvan met grof en onmenselijk geweld, bezig hun verlichte boodschap, “Kom in de Here”, met wisselend succes te verkondigen, maar over de inhoud van de boodschap zijn zij het al 1500 jaar niet met elkaar eens, dus is het niet meer dan logisch dat een beetje rapport, wat in ieder geval in de toelichting duidelijk gericht is tegen een religieuze groepering, toch een paar jaar op zich laat wachten.

In het rapport pleit het C?DA voor een grondige aanpak van wat zij noemt ‘haatzaaiers’, als voorbeeld geven zij hier dan een Imam die een niet Christelijke boodschap wenst te verkondigen, met de kennelijke bedoeling de Nederlandsche samenleving te beschermen tegen het kwaad van de Muzelman. Identiteitsbewijzen en rijvaardigheidsbewijzen dienen te worden ingeleverd, een totaal intrekken van alle in ons, toch door hen als beste bestempelde, democratisch systeem, tot in de dood van Pim en Theo bevochten, belangrijke vrijheden, zoals de vrijheid van meningsuiting, het actief en passief kiesrecht. Daarbovenop wil men dan deze lieden het land uitzetten. Wat nog net ontbreekt is het opnaaien van halve manen op hun kleding, maar als het van overheidswege verplicht versieren van de kleding niet zo gevoelig zou liggen in Nederland, zou men dat ook doen.

In de beste Christelijke traditie van het totaal ontkennen van een andere waarheid dan de Christelijke, is dit rapport gisteren gepresenteerd. Hiermee meteen de haat tegen de Muzelmannen en vrouwen in Nederland weer nieuw elan inblazend. Hoewel het C?DA grote sier maakt in het nieuws met het rapport, is het klaarblijkelijk erg geheim; het is niet te verkrijgen via de website van het C?DA.

Ik stel voor dat het C?DA en haar leden allen tegen de normen in het rapport worden gehouden en dan overeenkomstig worden beoordeeld. Komen wij dan eindelijk af van de Christelijke Verplichte Leer in onze wetgeving rond abortus, euthanasie en zondagsrust.

Geef een reactie