Trein per ongeluk op tijd?

Niet als het aan de NS ligt. Om onder contractuele verplichtingen rondom vertragingen te ontkomen, heeft de NS een groots offensief ingezet. Wordt er eerst de schuld van vertragingen bij de reizigers gelegd, het in- en uitstappen duurt te lang, nu hebben zij zelfs de KLPD en de terrorismeangst voor hun karretje gespannen. Gisteren is een trein twee uur opgehouden omdat een persoon met een zwart koffertje ‘verdacht’ om zich heen keek in de trein.
Wat het meest triest is, is dat de persoon om wie het allemaal draaide, die dus ‘verdacht’ keek, nog een vervolging staat te wachten wegens het verstoren van de openbare orde, tenminste dat zij de meneer van KLPD gisteren op de radio.
Ik moest met de trein vandaag. Niet alleen was iedere trein waar ik mee reed te laat, maar uit voorzorg heb maar geen koffer meegenomen en mijn ogen stijf dicht gehouden.

Geef een reactie