De arme mus

De eerder genoemde mus krijgt overal bijval. Bijvoorbeeld hier of hier (ja de telegraaf).
Vanavond was een der organisatoren bij RTL4 op de buis. (Die hoeft vast ook niet meer mee te doen volgend jaar). Hij stond uit te leggen dat er zoveel belangen op het spel staan, de uitzending moet gewoon doorgaan. Kennelijk, als men als televisiekijkindje de verslaggever van RTL mag geloven, was men er in geslaagd om alle insecten, wind en andere ongmakken uit de zaal te krijgen, een vogeltje niet.
Nederland is aan een terroristische aanslag, het vogeltje moet haast wel door Al Qaida gestuurd zijn, anders kwam het nooit die zaal in, ontsnapt.
Wat mij nog het meest verbaast is dat iemand toestemming heeft gegeven het terroristje in de dop af te schieten. De luchtdrukverandering, geinstigeerd door zo een windbuks had zeker 30.000 stenen om kunnen gooien, en wie moest dan de diermoordenaar af schieten he?

Geef een reactie