Groot gebrek

Het wil niet lukken met het schrijven. Ik had mijzelf voorgenomen om iedere dag iets, en dan maakt het ook niet uit wat, in het log te schrijven. Het verhaal schiet niet op zo. Het moet wel af, bij voorkeur ruim voor mijn verscheiden, en ook voor het verscheiden van de hoofdrolspelers. Maar goed, een groot gebrek aan inspiratie is daar debet aan. Echter, ook het najagen van een insect. Dit specifieke insect zit mij al twee dagen dwars. Programma’s crashen, reservekopieën willen niet lukken, en het leverde narigheid in de digitale omgeving in het algemeen op.
Goed, insect is er nog, maar er is een werkomheen, die maar uitgevoerd. Alles lijkt naar wens te werken.
(Hintje: ik heb een hekel aan angelsaksiche woorden als die meer duidelijkheid geven; verwarring troef.)

Geef een reactie