Het is triest

Op zoek naar een film op digitale versatile disc, ook bekend als DVD, komt men bij een zoekmachine van naam, maar wij maken geen reclame, advertenties tegen van, in dit geval, DVD verkopers.
Het is raar met dit internet. Men heeft onlangs uitgerekend dat er in Nederland iedere drie minuten een weblog bijkomt en dat als groot nieuws gebracht. Natuurlijk was de tendens van de actualiteit van dit gegeven dat de meeste weblogs nergens over gaan, en een ieder met een toetsenbord en beeldscherm kan een weblog maken en meer van zulks een (af)waarderend geneuzel, nu zie ik mij genoodzaakt om een zelfde opmerking te maken over de aanbieders van DVD’s over internet.
Het heeft er alle schijn van dat iedere analfabeet, met type angst, en een fobie voor beeldschermen, nog een webwinkel kan maken. Dat is natuurlijk niet erg, maar zij doen het nog ook.
Tergend is het dat hun zoek onderdelen alles vinden, behalve wat men zoekt. Simpelweg beledigend is het dat de opmaak van de gemiddelde webwinkel niet alleen een aanslag op mijn brillenglazen is, maar mijn beeldscherm dreigt er ook nog van te gaan staken.
Ik weet wel, internetkijkkindertjes, dat jullie nu schreeuwen om een verbinding, ook wel link genaamd, naar zo een vermakelijke internetmarktkraam. Edoch, ik laat het bij constateren. De auteurs dergelijke liederlijke openbare verkoopplaatsen verdienen niet een extra bezoeker, en natuurlijk bescherm ik jullie tegen zulks een grof visueel geweld.

Geef een reactie