Zelfmutilatie

Eerder heb ik al opgemerkt dat met de stijgende temperaturen hele kuddes vrouwen het presteren om heel veel vrouw in heel weinig stof te stoppen. Vandaag viel mij op, wellicht door het grote aantal medepassagiers in de trein welke, anders dan ik, afreisden naar Lowlands, dat er nog steeds gigantisch veel vrouw in een broek van maat 24 gaat. Goed persen zeg maar. Behalve de hoeveelheid vrouw viel mij echter nog iets op; door de omgekeerde verhouding vrouw/kleding, en omgekeerd betekent hier : hoe meer vrouw, hoe minder kleding, ook pijnlijk zichtbaar wordt dat men meent de eigen schoonheid, of gebrek daaraan, dient te accentueren met allerlei semi- en permanente versierselen zoals navelpiercings en tatoeages.
Even het, vaak niet bereikte, gewenste esthetische effect daar gelaten, is het helaas zo dat ik tot de volgende conclusie kwam. Meer vrouw=meer versierselen.
Dit overpeinzend kwam ik tot de volgende wetmatigheid, zeg maar de eerste wet van Gekke Jasper.

E=1/{HV*[(WM-GM)+(AV*OV)]}.

Waarbij

E Estetisch Effect
HV Hoeveelheid Vrouw
WM Werkelijke Confectiemaat
GM Gedragen Confectiemaat
AV Aantal zogenaamde Versierselen
OV Totale opervlakte van deze versierselen in hele vierkante centimeters, afgerond naar boven

Waaruit volgt dat treinreizen een behoorlijke aanslag op mijn fijnbesnaard esthetisch gevoel is.

Geef een reactie