Weer eens wat anders

Het mooie weer nodigt uit tot weer eens andere activiteiten. Hij wou haar graag eens verrassen, zij had het wel moeilijk gehad de laatste tijd. Bovendien, als hij een weekend mee zou nemen zou zij op vaderdag niet naar haar vader kunnen. Dat scheelde weer uren gezeur over haar moeder, een vervelend mens, maar al die streken die maar herhaald werden, daar werd hij een beetje moe van. Bovendien, haar broers, half broers en halfzussen waren ook niet van die lieverdjes. Haar ene halfzus had zelfs van alles en iedereen er bij bedacht om zijn schoonmoeder een loer te draaien.
Het was een mooi hotel, een alles ging geweldig. Dit was nou wat hij zich voorstelde bij een romantisch weekend. Net na middernacht verpestte zij alleen de stemming. “Effe bellen, kijken of alles leuk is”. ‘Zo komt dat kind er nooit’ zuchtte hij in gedachten.

Geef een reactie