Lang en kort geding

Zo, dat was weer goed gerergeld. Een rechtszaak had zij weten te voorkomen. Het was natuurlijk wel te verwachten dat zij die zou verliezen en daarmee zou het toch te kostbaar worden. Jammer van het geld, maar netto was zij toch beter uit.
Bovendien, als zij gewoon de bankrekening van haar grootmoeder zaliger op zou geven, en een erfgenaam is zij niet, dan weet niemand of en hoe zij gesjoemeld zou hebben.
Gelukkig was de advocaat niet boos meer. Zij was nog wel een beetje boos op de advocaat. Die had haar vader uiteindelijk toch niet zo goed weten te helpen, en daarom was haar vader nu ziek. Wat zijn er toch vervelende mensen op de wereld, dat die haar vader zo pesten dat hij er ziek van werd. Natuurlijk, elk verhaal heeft twee kanten, maar haar vader had gelijk. Eigenlijk altijd al. Zo droomde ze een beetje af, en werd ze content en toch een beetje gelukkig.
Het telefoontje van de advocaat viel haar dan ook rauw op haar dak. Ze houden ook nooit op dacht ze hardop. En het ging net zo lekker.

Geef een reactie